FORD / CD4E

Схема АКПП  

 Схема Гідромуфти 

        Схема Гидроблока 

   Схема Электроклапанов 

SHAFT PUMP 6 CYL CD4E 94-UP (№1 265)85932A
D96671A
2 376,00 грн. 2 376,00 грн. 2376.0 UAH