GM / 4T60/65E

Схема АКПП  

 Схема Гидромуфты 

        Схема Гидроблока 

   Схема Электроклапанов 

Поршень Пакет 3rd 4T65E / 4T60E 97-Up (Transtar)
A84965G
273,60 грн. 273,60 грн. 273.6 UAH
Поршень Пакет 2nd 4T65E 97-Up (Transtar)
A84962G
478,80 грн. 478,80 грн. 478.8 UAH