GM / 8L45E

Схема АКПП  

 Схема Гидромуфты
  

        Схема Гидроблока 

   Схема Электроклапанов 

Friction Kit 8L45E (AC Delco)
154752A
6 609,60 грн. 6 609,60 грн. 6609.6 UAH